0
  Produsul a fost adaugat in cos

POTIUNE TONICA- Propolia

51.00 Lei

Pretul include TVA

Descriere produs

COD PRODUS: BEE084

Producător: APIMAB LABORATOIRE

Natura energizanta!

Lovita de oboseala? Gandeste-te sa administrezi o fiola de potiune tonica. Pur sau amestecat intr-un pahar cu apa sau suc de fructe, aceasta formula bogata in Propolis contribuie la buna functionare a sistemului imunitar datorita concentratie sale de Vitamina C.

Va va revigora instantaneu datorita mierii in asociere cu acerola si guarana!

Mod de administrare: A se administra in functie de nevoile tale. In perioadele de pierdere de energie sau concentrare, recomandam un aport regulat de Potiune Tonica: in fiecare dimineata diluati cate o fiola de Potiune Tonica intr-un pahar cu apa sau suc de fructe. Agitati inainte de utilizare.


Ingrediente active: MIERE, GHIMBIR, ACEROLA, PROPOLIS, POLEN, GUARANA, SAMBURI DE GRAPEFRUIT, GINSENG

Ingrediente: Aqua, Mel (20%), Extrait de Gingembre (Zingiber officinale) (5%), Extrait d'Acerola (Malpighia punicifolia) titre a 25% de Vitamine C (4,8%), Extrait purifie de Propolis (3%), Pollen (3%), Extrait de Guarana (Paullinia cupana) (1%), Extrait de Pepins de Pamplemousse (Citrus paradisii)(0,9%), Extrait de Ginseng (Panax ginseng) (0,8%), Huile essentielle de Citron (Citrus limon). Support des extraits: Maltodextrines de ble et de mais.

* Fara coloranti

* Fara conservanti

* Fara OMG


Ambalaj: Cutie de 10 fiole din sticla/10ml

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos